Ny kamera, tralalalalala

Jag har glömt att berätta att jag bytt upp mig från en Canon EOS 1000D till en Canon EOS60D! Med ett enligt mig riktigt bra objektiv, Canon EF-S 18-135mm IS, yey! Så nu jäklar ska det fotas, måste även träna på att filma lite. Jag har även köpt ett Transcend 32GB class 10 minneskort, tänk att t.o.m. så små saker kan göra en så lycklig :)
Hoppas alla hade en underbar midsommar! Bilder från min kommer, tog dock inte supermånga.

Parfoton 2


Parfoton 1


Stiliga killar

Här kommer lite bilder på oerhört välklädda och stiliga killar m.m. Har inte så många dock, tjejer brukar vara lite villigare att vara med på kort :) Nästa gång kommer det lite parkort, det har jag desto fler av.

Fina tjejer

I söndags när jag fotade Ellen så blev det även så att jag fick fota hennes vänner. Superroligt! Jag börjar med att lägga ut lite bilder på tjejer idag. Jag måste säga att det är mycket svårare att ta gruppfoton, det är nästan alltid någon som blinkar och ljuset är väldigt svårt att få jämnt. Men här kommer det lite bilder på sjukt fina tjejer.

 

 

Är det någon av er som är med ovan som inte tycker om någon bild är det bara att skriva till mig så tar jag bort den direkt.

 

Idag firar jag mig själv för jag har fått fast jobb! Har köpt en VÄLDIGT fin present till mig själv :)


Håruppsättning som heter duga

Sååå fin håruppsättning som en av Ellens vänner hade!

Vacker som en tavla

 

 

 

 

 

 

 


Dagens sista bilder...

Hoppas du har en underbar kväll på slottet, vackra Ellen!


Vilken tycker ni är finast? Färg, svartvit eller svartvit med röd ros?


Ellen


En prinsessas bal

Idag har jag tagit de finaste bilderna någonsin, det känns fint! Jag vet inte om det har med fotografen, den skickliga assistenen eller den oerhört vackra modellen Ellen att göra, men nöjd är jag! :)


Här kommer en av vinnarna...


 


En sommarbukett


Imorgon ska jag fota en väldigt söt tjej iklädd balklänning. Bilder kommer förhoppningsvis att komma snart. Hoppas alla har en härlig helg!

Kortsemester med födelsedag

Nu har jag varit ledig i 5 dagar, fort har det gått men varenda dag har varit helt underbar. Massa sol och härliga människor omkring mig :) Fyllt år har jag gjort också, det är alltid roligt!
Här kommer lite smått och gott från ledigheten.

Fin tjej :)

Söta glädjespridare till syskonbarn. Studsmatta är roligt!

Världens sötaste lillasyster på släktkalas på Kinnekulle.

Fina pojkar på födelsedagkalas. De måste ringt varandra innan och bestämt klädsel, eller vad tror ni? :)

En annan fin present från vännerna. Älskar den!

Fick en supermysig one-piece av älsklingen, precis som jag önskat mig. Och det bästa är att det står Fridelin på :)

Underbart fin födelsedagspresent från vännerna, målad av begåvade Hanna. Tack!

Dreglar och *vill ha*

På min önskelista finns numera ganska många kamerarelaterade saker. Här kommer en lista på de jag helst skulle vilja ha nu. Ska bara vinna en jäkla massa pengar på Lotto först. Och kanske börja spela på Lotto till att börja med.

 

 

Canon EOS 60D. En ny kamera som kan filma och som har vikbar skärm. Liiite bättre än min nuvarande Canon EOS 1000D som är en riktig nybörjarkamera.

 

Canon EF 100/2,8 L IS USM Macro 1:1. Macroobjektiv som jag så gärna skulle vilja ha i min kameraväska. Jag testade kollegans och jag häpnade! Snabbare än blixten på att fokusera och tydligen autofokuserar den nästan alltid rätt. Glömde jag säga att det kostar ca 9000:-? Finns en billigare variant som är utan bildstabilisator, nästan halva priset. Känns lite mer realistiskt att det blir en sådan i framtiden istället.

 

Tamron 18-270mm f3,5-6,3 AF Di-II VC. Allround-objektiv som har superzoom. Detta täcker två av de objektiv jag har idag. Testade en väns och blev väldigt sugen. Smidig att ha med sig när man reser (vilket jag snart ska göra). Kan bli att jag köper det här om jag får lite pengar i födelsedagspresent.


Lååååångledigt

Nu är det långledigt, 5 hela dagar då jag bara ska njuta av sol och andra trevligheter. För att fira det bjuder jag på en liten bild för att visa vad mycket bildbehandling kan göra (Photoshop CS5). Ganska mörk och lite halvt skräckinjagande dock :)

 

Petronas towers, Kuala Lumpur (före bildbehandling)

 

Petronas towers, Kuala Lumpur (efter bildbehandling)






RSS 2.0