Nostalgi

Hej på er!
Idag har varit en konstig dag då jag och lilla hjärtat bara varit hemma. Vi behövde återhämta oss lite efter stressig måndag och tisdag :) Dagen har varit full av lek, gos och tankar. Tankar på vad som hände för 6 månader sedan. Då låg nämligen jag på förlossningen och hade... ja, ONT! :) Förlossningen höll på i 17 h hemma och 16 h på sjukhuset. Puh! Men i slutändan sååå värt det. Klockan 01:50 inatt är det exakt ett halvår sedan Gabriel föddes, det är stort. Morgondagen ska firas med paket, månadsfotografering (givetvis) och lek med goa vänner. Så här dagen innan bjuder jag på en fin bild på plutten. Tur att man har möjlighet att fotografera så man kan "frysa ögonblick". För nu går tiden alldeles, alldeles för fort.
 
 
På bilden har jag testat ett nytt "recept" som kommer från boken "Photoshop-recept" av Sanna Lund. Jag gillar det, vad tycker ni?
 

Julia & Gibson

 
 
 
Hej alla go'a!
 
Ska jag vara helt ärlig så är det där med saker i rörelse inte min specialitet att fota. Eller natur... :) Men idag har jag gjort ett försök i alla fall. Vi har varit ute på en riktigt härlig höstpromenad ut mot vackra Ålleberg med fina sällskapet Julia och Gibson.
 
 
Jag bjuder även på en fin bild på sonen från idag. De där ögonen går inte av för hackor :)
 
 
 
 

5-månaderskort

Varje månad terroriserar Gabriels mamma honom med månadskort, lilla stackaren! Det här är denna månadens kort, tidigare månader kanske kommer upp så småningom också.
 
 

Vårt livs kärlek

 
 
 
Det här är Gabriel. Han är 5 månader och 4 dagar. Han är vår son, även om jag ännu inte riktigt förstått det. Han är för det mesta väldigt glad men han har även en förmåga att skrika sig hes. Ofta på grund av trötthet, hunger eller hans dumma, dumma mage. Han har ett fantastiskt härligt skratt som oftast hörs när hans pappa busar med honom. Han tycker om att äta, sova, dregla, busa, se på TV (tyvärr!), träna magmusklerna, gå i gåstol och massa annat. Och till hans mammas och pappas förtjusning så älskar han att gosa, än så länge i alla fall. Han har många omkring sig som tycker om honom och trots att han nog kan vara lite blyg så älskar han uppmärksamhet och är inte rädd för nya människor. Han är väldigt lik sin pappa och sin farfar, men även mamma ibland. Han har underbara blå ögon med långa ögonfransar och även många härliga veck på kroppen som bara ber om att få klämmas på.
 
 
Han är vårt livs kärlek. Ett kärleksbarn helt enkelt.
 
 
 

Julklappstips

Hej vänner och bekanta!
 
Här kommer ett litet julklappstips. Varför inte ge bort en fin bild i julklapp? Det brukar alltid vara tacksamt. Förra året fotograferade jag ursnygga systrarna Mörthén, det blev en fin klapp till deras föräldrar.
 
Hör av er till mig om ni vill att jag ska ta kort på er, jag är riktigt fotosugen nu :)
Ha en fortsatt bra dag allihopa!
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0