Älskade Emelie

 

 

 

 


Drömmer mig bort...

Här skulle jag vilja vara precis just nu... Någon annan som är sugen? :)

 

Gili Trawangan, Indonesien 2009.

Tagen med en kamera modell sämre och ordentligt redigerad i Photoshop efteråt. Lite sned horisont men ville inte räta upp och behöva klippa bort stranden och vågorna.


Ett blomstrande Mösseberg...

Idag har jag avnjutit Wendelas sällskap på ett blåsigt Mösseberg. Det är så roligt att ha någon att fota med! Det blev mest blommor, både jag och Wendela är löjligt förtjusta i maskrosor :)

Fina tjejer i Leksand

I helgen var jag och mina tjejer i en mysig stuga i Leksand. Underbart! Jag hade längtat efter det, delvis för att jag visste att det skulle bli massa chanser till att öva på fotograferandet. Här kommer lite bilder på mina goa tjejer. Jag har en sisådär tusen bilder till, kommer säkert komma flera...

Kram på er alla!

 

Ann

 

Emelie

 

Emelie

 

Hanna

 

Viktoria

 

Wendela

(stackarn blev utklippt från ett gruppfoto och därmed väldigt oskärpig)

 


Vår - I löv it!


En fotoblogg alltså...


Tänkte testa på det här med en fotoblogg. Jag som alltid har sagt att jag inte har något att blogga om, men nu jäklar! Det är mest för att ge mig själv en spark i baken att faktiskt komma ut och fota så mycket som jag vill. Plus att det är ganska tråkigt att fota och grejja massa utan att göra något med bilderna. Så här kommer lite smått och gott från mig :)


RSS 2.0