Gabriel 10 månader, förfallen kropp och lite annat :)

Hej på er!
 
Här rullar tiden på för fullt och jag är lika dålig på att uppdatera som vanligt :) Har lite svårt att ta kort på plutten nu, han sitter ju inte still något. Kom dock på igår att jag faktiskt kan sätta honom i matstolen, extra bra då att vi har fantastiskt ljus i köket.
 
Gabriel är i alla fall redan 10 månader, herrejisses, snart 1 år! Det är riktigt roligt att vara mammaledig nu, man ser hur han utvecklas i stort sett varje dag. Lampor är nog det mest spännande nu :) Vi ser till att hålla oss sysselsatta genom att träffa massa andra mammor och barn. Det är riktigt roligt för vi har fått flera nya riktigt bra vänner som vi tycker om.
 
Jag ska även försöka ta tag i min förfallna kropp nu, på måndag börjar jag ett "nytt liv" :D Jag har anmält mig till Olga Rönnbergs PT online (http://www.mammafitness.se/ptonline), jag är supertaggad! Beach 2013 eller kanske snarare 14 :) Så, kära vänner, jag behöver all stöttning jag kan få, så heja gärna lite extra på mig från och med måndag och några månader fram.
 
Här kommer en bildbomb på det finaste jag vet:
 
 
Kram på er, hoppas ni får en fortsatt bra vecka!

RSS 2.0